Gæstebog

Den 5. maj 2010 kl. 14:08:07 skrev Flemming Møller Hansen, MF:
Bronze der begejstrer
Mit første møde med kunsten af og personen bag Carsten Hansen, fandt sted i Buderup Ødekirke i Himmerland. Der på kanten af Rold Skov og Lindenborg Ådal, havde Carsten Hansen gjort tårngulvet til et vindue for sin bronze-skulptur-verden.

Draget af iver for at få skulpturerne tæt på øjet og måske endda i hænderne, kunne jeg ikke hurtigt nok blive færdig med min åbningstale.

Dragen blev hurtigt forvandlet til en af de dage, som ender med kunst-køb. Flere værker drog mig, en sjælden skøn oplevelse.

Formsproget og det kunstneriske udtryk havde betydelig overraskelsem stærk elegance og unik fuldendthed. At Carsten Hansens hverdag er fyldt med bronze, forklarer sikkert den helt særlige og synlige kyndighed, hvormed dette meget vanskelige materiale her håndteres.

En ung bronze-kunstner har vakt min interesse og Carsten Hansens værker drager og glæder mig nu i hverdagen, såvel hjemme i Himmerland som på kontoret på Christiansborg.

Den 2. februar 2010 kl. 14:45:57 skrev Kristian Jensen, Kunstavisen:
Nordisk skulpturtalent
Carsten Hansen er bronzestøber. Han er uddannet i Sverige på Skandinaviens eneste håndformerskole.

Han arbejder på et nordjyek bronzestøberi, og han har støbt for en lang række af vores bronzeskulptører.

Gennem dette arbejde har han fået lyst til selv at arbejde med skulpturer, og det er lykkedes for ham. Han finder sin inspiration i sin hverdag, i sit liv med familie og i naturen.

Jeg har haft lejlighed til at se en række af hans arbejder og oplever en betydelig selvstændighed. Han har ebnet at udnytte sin fantasi til at skabe interessante skulpturer. Han nanvgiver dem med navne som Way, Dancing, Natyre, Tower, Eternity, Sprin og Summer.

Dejligt er det også at se, at hans håndværkermæssige baggrund tydeligt kommer frem i hans værker. Han behersker på en veludviklet måde sin fornemmelse for formsproget.

Han har hidtil udstillet i foreninger og i mindre sammenhænge, men er nu professionel udstiller, og to gallerier er hans tilknytning hertil. De 2 Gallerier er Galleri Rødhusgården v, Pandrup og Galleri Draupner.